318 trappsteg till utsiktsplatsen

För att inte fullständigt kollapsa av att jag har vänt på dygnet nu när jag haft semester valde jag att ställa klockan i morse. Klockan åtta ringde den och jag klev upp (nästan) direkt och käkade lite frukost.

När jag satt där bestämde jag mig för att åka på utflykt, så jag tvingade med mig Niklas och åkte till Söderköping där vi strosade runt, fikade, klättrade upp på Ramunderberget och kollade på utsikten, strosade lite till och käkade en dålig lunch som inte alls var kul. Det där ”berömda” glasstället som finns där ignorerade vi totalt. Speciellt med tanke på att det var 100 meter kö för att ens få beställa.

Sen åkte vi hem till byn igen.

 
Göta Kanal genom Söderköping | © Janne A

Andra bloggar om , , , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.