Arachnofobi

Eftersom jag har haft mitt köksfönster öppet har nu spindlarna hittat in i lägenheten. Stora spindlar. Äckliga spindlar. Sovrumsfönstret har jag ju smart nog satt myggnät för, så där tar de sig inte in – hoppas jag. Så, inatt när jag kom hem var det bara att ge sig iväg på jakt. Eller jakt och jakt. Ett stort monster hade parkerat sig i taket ovanför köksbordet och där vill jag inte ha en spindel som hänger och dinglar. Jag vill för övrigt inte ha några spindlar alls i lägenheten. Jag hatar dem. De är vidriga.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Svara
  Pontus söndag 2 augusti 2009, 18:00

  Ja måste ju säga fast du har en räddsla för spindlar så lyckas du ändå på nåt sätt sätta kameran riktigt nära och få riktigt häftiga bilder på dom… 🙂

  • Svara
   Janne söndag 2 augusti 2009, 18:02

   Jag tror det är bra att utmana sina rädslor.

 2. Svara
  Mia tisdag 4 augusti 2009, 16:12

  Igår morse stod jag som vanligt och tog på mej fejset vid badrumsspegeln, när jag känner att nåt killar på foten. Jag tittar ner, och där sitter den största spindel jag nånsin sett – PÅ MIN FOT!! Jag skiter ju på mej bara av att titta på bilder på spindlar. Jag lovar att jag höll på att få hjärtsnörp och slaganfall av att ha en PÅ mej! Hu!

 3. Svara
  Pontus onsdag 5 augusti 2009, 16:03

  Det är bra! rädslor är till för att utmanas 🙂

 4. Svara
  Martina torsdag 30 december 2010, 19:06

  Tack för den. Skrek till när jag såg bilden.

 5. Svara
  Malin fredag 30 juni 2017, 02:08

  Satt och sydde när det plötsligt började klia på min vänster arm. Tänker att det nog var en fluga men när jag tittar så är det en spindel. Petar på spindeln och den springer runt på min arm i panik tills den ställer sig i försvars ställning. Då tog jag sy saxen och peta på den med och då anföll den saxen ha ha. Den hoppade upp på saxen och då höll ja spindeln emot min katt och satte ner den på soffan jämte min katt. Min katt nosar på den och den försvarar sig fortfarande och min katt bakar lite och tittar på den.

  Tog upp den igen eftersom den fortfarande satt på saxen och tittade lite närmare på den och bestämde mig för att googla för att se om jag kunde hitta lite info om den och på så sätt hittade hit! Nu sitter den på en lampskärmen på lampan som jag använder för att få mer ljus där jag sitter.
  Är som tur det inte rädd för spindlar och de gör nytta i naturen med att ta incester som du nog inte vill ha för mycket av.
  Nu ska jag gå och lägga mig och i morgon kommer spindlen nog inte vara kvar på lampskärmen men det gör ju inget.

  Godnatt och hoppas ni som läser det här sover gott och kommer över era rädslor för spindlar och annat!

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.