Det där att åka en sväng och
hamna i en ny stad

På vägen svängde jag in i Harlingen. Bara som en kort bensträckare eftersom jag tog det lugnt och långsamt på de hela tio milen som jag skulle åka idag. Men det var en knasig stad. Fullt med vägarbeten och avstängda gator gjorde att jag hamnade som i en loop och inte kom varken ut eller in i staden. Till slut struntade jag i allt, ställde bilen och tog en liten kort promenad längs en kanal.

Sen landade jag i dagens mål. Leeuwarden – en ny stad och då blev det också ett nytt hotell. Och där klev jag in och sa hej. ”We gave you a nice room, the suite” sa tjejen i receptionen. ”Aha, nice!” svarade jag, gick upp till mitt rum och jo, jag kände att jag var tvungen att filma lite. Framförallt badrummet var väl lite … knasigt.

Hotellet var tydligen en gång ett palats och jo’rå, det är ståtligt. Lite naggat i kanterna kanske, men ganska så fint.

 

Läs andra bloggar om , , , , , , . Roadtrip Våren 2017

2 kommentarer

 1. Svara
  Maria onsdag 19 april 2017, 22:41

  Men hallå, vilket badrum!! Jag blir så avundsjuk på det där badkaret. 🙂

  • Svara
   Janne fredag 21 april 2017, 19:43

   Det var stort, men värdelöst – för när jag ville duscha på morgonen var det något knas som gjorde att det inte gick att få varmvatten.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!