Det där att ha semester
och skaffa nya saker

Sommarens första semesterdag och jag gick hårt ut på en gång och tog sovmorgon. Ända till klockan halv åtta. Men jag slumrade lite sådär av och till fram till nio. Jag jinxade antagligen min förmiddag igår när jag sa till mina vänner att jag skulle sova länge och bara lata mig idag.

Så jag gick upp, frukostade och gjorde mig i ordning och drog iväg och brände alla mina pengar på ett nytt objektiv till kameran. Ett riktigt fint och fläskigt. Ett vädertätat 16–55 mm (motsvarar 24-84mm för en vanlig 35 mm) med fast bländare på 2.8. Fint, ganska tungt och dyrt. Men det ska vara det bästa, så varför inte.

I och med att jag köpte ny kamera i våras och dagens inköp tänkte jag att det nog är lika bra att göra mig av med mina gamla grejer. Bättre att de kommer till användning än att de står och samlar damm. Om du är sugen på att köpa min gamla X100S så ligger den just nu på Blocket. Eller är du sugen på min gamla Nikon, ligger den också där.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.