En måndag och en ny arbetsvecka

Bra start på måndagsmorgonen och en trevlig start på arbetsveckan när både chefen och kollega uttryckte att jag gör ett ”grymt jobb”. För även om det är en lång väg kvar innan saker är färdiga (och man ska väl inte ropa hej innan allt är klart) så känns det ganska trevligt att kollegorna runt omkring mig gillar det jag gör.

Det verkar alltså som att jag gör någonting rätt, så då är det väl bara att fortsätta på samma sätt. 🙂

Andra bloggar om , , , , ,

En kommentar

  1. Svara
    BloggenOmJobben fredag 22 september 2017, 12:03

    Uppmuntran gör mycket, framförallt på måndagar. Också visat sig att uppmuntran i en företagskultur gör att medarbetarna är mer lojala och arbetssamma och detta innebär mer omsättning. Så uppmuntra på och ge varandra bra feedback!

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.