En ny liten pryl och en
fredag i glada vänners lag

Oj och hoppsan, jag råkade visst beställa den där telefonen som jag vill ha. Ja va f-n, det är dyrt och onödigt men lite kul ändå. Ha-begär är en konstig grej och ibland är det bara att ge efter, även om det är trams.

Dagen rullade på som den brukar och när kvällen närmade sig samlades vi ett gäng hemma hos Sofia och Niklas för lite fredagshäng. Det blev mat, några glas vin och allmänt trevligt umgänge i glada vänners lag. Sen kom fredagströttheten och slog till och då gick jag hem och sov.

Andra om , , , , , , , ,

5 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren lördag 28 oktober 2017, 15:17

  :-). Hoppas du blir nöjd. Sitter själv och pillar på beställarknappen. Men jag ska nog kolla vad som skiljer just på kameran mellan 8 plus och X versionen. Sen kan man ju alltid vänta och se om du blir nöjd. :-).

  • Svara
   Janne lördag 28 oktober 2017, 17:44

   Eftersom jag har en 6S nu lär jag nog bli nöjd. Allt blir ju snabbare och bättre än den! Det är bara att trycka på knappen och vänta … länge! 🙂

   • Svara
    Richard Lindgren lördag 28 oktober 2017, 19:40

    Jo de är ju så! Jag har också en 6s men plusversionen. Så allt borde ju bli bättre som du säger. Lite tråkigt bara att vänta så evigt länge. ?

 2. Svara
  Joakim Ewenson lördag 28 oktober 2017, 19:31

  Blir mycket spännande att höra vad du tycker om den sen! 🙂

  • Svara
   Janne söndag 29 oktober 2017, 08:31

   Jag tycker det ska bli spännande att få hem den! 🙂

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.