Folio – Vadstenas kulturtidning

Jag trillade över ett exemplar av det första numret av Folio – Vadstenas kulturtidning. Jag har sedan jag fick veta att den skulle bli av varit nyfiken på att få se resultatet. Inte förrän idag fick jag tillfälle när jag hittade ett exemplar hemma hos mor och far.

Först och främst. Det är fantastiskt kul att de som ligger bakom försöker. En liten kulturtidning i en kulturstad är en kul idé. Dessvärre är genomförandet så erbarmligt att jag nästan fick sitta med en skämskudde när jag bläddrade i den. Jag vet inte riktigt vad det är de vill med den här produkten, men som tidning betraktat är den tyvärr misslyckad. Utförandet och formgivningen gör att den är fullständigt omöjlig att läsa.

Men de hade säkert kul när de gjorde den.

Läs andra bloggar om , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!