Välkommen till verkligheten, det blir inte bättre än såhär

Det här är Jannes blogg om ingenting. Eller vad som helst. Mer en dagbok än blogg. Det är spridda tankar, bilder och kanske en kommentar om världen runt omkring. Ibland har jag något att säga, för det mesta inte alls. Mest är bloggen till för mig själv, men du är välkommen att titta om du vill.

En blogg om ingenting – sedan 1998
Jannes blogg om ingenting startade redan 1998 och har kommit att bli en av Sveriges äldsta bloggar. Fortfarande aktiv. Fortfarande om ingenting speciellt. Att du läser här gör inte att du känner mig, allting skrapar mest på ytan. Tar du illa upp så synd för dig – det som står här är mina uttryck och tankar. Att det är min sanning betyder nödvändigtvis inte att det är din.

Vad gör Janne?
På dagarna arbetar jag som designer och på fritiden gör jag som folk gör mest och ingenting speciellt. Jag gillar musik, film och jag gillar att fotografera. Ibland lyckas jag till och med att knäppa en hyfsad bild.

På tal om bilder och sånt
Alla bilder är mina om inget annat anges. Vill du använda någon av dem tycker jag att du ska fråga om lov. Frågar du snällt så säger jag förmodligen ja. Hänvisa tillbaka till JanneA.se och berätta att det är jag som har tagit bilden.

Kontakt?
Kontaktuppgifter hittar du på kontaktsidan.

Babilou? Vadå?
Babilou var ett alias jag använde i internets barndom. Det lät lite kul, så det fick hänga kvar och bilda namn på hemsidan (min första dök upp 1995). Det betyder ingenting. Det är ungefär hur det låter om man säger ”bla bla bla” väldigt fort och sluddrigt eller om man låtsaspratar franska.

Vintern 2013 la jag det åt sidan och tog mitt eget namn istället.

Finstilt
© Janne Andersson. Allt material såsom texter, bilder, illustrationer o.s.v på denna sajt och dess undersidor tillhör Janne Andersson om ingenting annat anges.

Välkommen till verkligheten, det blir inte bättre än såhär.