Pyspunka och fortsatta löpförsök

För tredje gången på tre veckor ropade bilen att det var lågt tryck i ett av däcken. Ny luft och ett samtal till bilverkstan för bokning av tid så får de fixa det. På onsdag. Då ska de få fixa en annan grej också.

Jobbet rullar på och efter, när jag kom hem, så blev det ett litet varv igen. Jag försöker mig på det där med springandet, benhinnorna smärtar och jag blir sur. Fattar inte vad det är som är galet. Borde kanske gå och kolla om jag trampar snett eller belastar fel. Det är sjukt irriterande.

Sen blev det kväll och då kom tröttheten.

Här är en bild på två tanter som jag knäppte tidigare i somras.

Andra bloggar om , , , , , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.