Saker jag gör på jobbet (del 753)

Det är en sak att skissa, designa, göra mock-ups och så vidare, men att däremot få börja känna och pilla på det man varit med om att skapa är liksom en helt annan grej. Det är egentligen först då som man upptäcker hur det man funderat på och jobbat med faktiskt fungerar i praktiken (och kanske även inte fungerar) och hur designen man jobbat med förhoppningsvis gör sitt jobb.

Idag har jag testat och pillat med den första interna pre-beta-versionen av en av apparna vi håller på med på jobbet. Jag har fått in den i mina telefoner, gått igenom och kollat så att utvecklarna gjort som de ska och följt mina skisser (det har de typ, på det stora hela). Efter några varv med puts, ändringar, förbättringar och ännu fler testrundor så kanske det kan bjudas in till någon slags betatestning under våren.

Hostandet och snorandet har fortsatt även idag och jag hatar det.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.