Solskenssöndag och några testbilder med min nya telefon

Söndagsfika och stros i solsken. Kontrasten mot gårdagens väder är ganska … ordentlig. Det är i och för sig ganska friskt ute, men vinden har lugnat ner sig och solen skiner på en klarblå himmel.

Idag är det Fars dag (som vi i och för sig ”firade” igår). Hurra för min far. Den bästa av dem alla!

Mer om iPhone X – exempelbilder
Det är ju som vanligt att en mobilkamera inte tar lika bra bilder som en systemkamera med ett bra objektiv. Men för att vara en mobilkamera blir det riktigt bra bilder med X:en. Mobilen är ju alltid lätt tillgänglig där i fickan och ”Den bästa kameran är den du har med dig”.

Exempelbild med iPhone X | © Janne A Exempelbild iPhone X | © Janne A Exempelbild iPhone X | © Janne A Exempelbild iPhone X | © Janne AFör dig som är intresserad av hur kameran levererar kan du här kolla in några oredigerade exempelbilder direkt från kameran. Tagna i dunklet i min lägenhet – och en på sjön förstås (klicka på bilderna för att öppna).

MacWorld gjorde också nyligen ett test mellan de olika iPhone-kamerorna [länk].

Andra om , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Svara
  Pontus lördag 25 november 2017, 18:20

  Kul! Ser bra ut. Själv blev jag mätt på äpplen och köpte en Pixel 2. Också bra kamera, tycker jag. Kul med nytt OS också. Android är rätt listigt emellanåt.

  • Svara
   Janne söndag 26 november 2017, 13:13

   Jag kanske hamnar där någon gång också, men än så länge får äpplet följa mig. 😀

Skriv en kommentar, då blir jag glad!