Att åka till jobbet i ljus
(Perfekt, lovar det är perfekt)

Morgonen. Solen har ännu inte orkat sig upp över horisonten. Ljuset finns där ändå och jag känner mig lite glad när jag ser det. Så jag stannar bilen i en bussficka, tar kameran, kliver ur och knäpper en bild på det.

Morgonljuset. Det fina.

En lätt dimma ligger över fälten långt där borta och nattens minusgrader hänger kvar och gör mig frusen. Jag hoppar in i bilens värme igen och fortsätter till jobbet.

De sista minutrarna innan jag är framme tittar så solen upp över horisonten. Den bländar mig litegrann och världen blir alldeles ljus. Så jag ler och sjunger skrålande med till musiken som vrålar ur högtalarna.

Hej fredag!

4 kommentarer

 1. Svara
  Joakim Ewenson fredag 9 februari 2018, 22:32

  Svårslaget och fantastiskt vackert! Väl fångat ögonblick! 🙂

  • Svara
   Janne lördag 10 februari 2018, 09:36

   Tack! Den här grejen med ljuset som kommer tillbaka är väldigt upppiggande! 😀

 2. Svara
  Pontus lördag 10 februari 2018, 17:32

  Vilken fin Östgötaslätt

  • Svara
   Janne lördag 10 februari 2018, 17:48

   Den är väldigt fin! 🙂

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.