Att sitta ner en hel dag gör mig stel

En sak som blivit tydligt de här dagarna när jag varit hemma och jobbat är att jag är verkligen inte van vid att sitta ner längre. Sitta och jobba alltså. I vanliga fall gissar jag att jag står upp vid mitt skrivbord på jobbet ungefär 90 procent av tiden. Jag tycker det är skönare och känns bättre att jobba så. Nu efter en dag hemma, sittandes vid köksbordet (nja, det är väl inte optimalt) så känner jag mig stel och seg.

Så efter att jag fällt ihop jobbdatorn för dagen blev det en promenad för att sträcka och röra på kroppen. Tråkväder, men ganska skönt (termometern visade på 12° C). Klosterliljorna har börjat blomma och det är ett säkert vårtecken.

Andra om , , , , , , , , , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.