Behöver jag en onödig liten pryl?
(Nej, men jag kanske vill ha en)

Jag svarar egentligen på min egen fråga redan i rubriken, men från och med i morgon går det att förbeställa den nya iPhone X. Jag är i valet och kvalet om jag ska slå till eller inte. Den är väldigt dyr och ganska onödig, men det börjar trots allt bli dags (intalar jag mig) att byta ut min gamla telefon (inte för att jag behöver, utan för att jag vill).

Hmm … kanske … eller inte?

Bild från Apple.se. Andra om , , ,

4 kommentarer

 1. Svara
  Joakim Ewenson torsdag 26 oktober 2017, 18:50

  Kör bara kör! Sen strösslar du med bilder här sen, så att jag kan sitta här och vara lite avundsjuk..!

  • Svara
   Janne torsdag 26 oktober 2017, 21:52

   Vi får väl se hur jag gör! 🙂

 2. Svara
  Richard Lindgren fredag 27 oktober 2017, 20:59

  De verkar som att vi har samma funderingar! Egentligen så klarar jag mig nog med mig 6s plus, men jag försöker att intala mig att jag kommer att behöva en IPhone X. Har läst att kameran ska vara bra på den, så de är nog mest de som gör att jag vill ha den.
  Så köp den du så kan du berätta för mig sen om kameran är värd pengarna. ?

  • Svara
   Janne lördag 28 oktober 2017, 13:33

   Jo. Jag ”råkade” visst beställa en. 🙂

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.