Blandade semesternotiser.

Den här veckan har mest handlat om fest (för ovanlighetens skull). Herrklubben jag är med i utmanade de andra herrklubbarna här i byn. Så vi fixade till en ”Herrklubbsutmaning”. Först tävlingar hela dagen som följdes av fest på kvällen … och det blev lyckat. Halva fredagen försvann som i ett segt dis.


Jag såg Simpsons-filmen igår, på bio, och den var kul. Bra recensioner (DN, SvD) har den ju fått och jag är nog nästan benägen att hålla med. Men ska jag vara helt ärlig hade jag nog hellre sett den hemma i fåtöljen, i lugn och ro, utan snorungar som skrattar på fel ställen och prasslar med godispåsarna.

Och mer? … vädret är fortfarande pissigt … det här är nog vädermässigt den värsta sommaren sen jag vet inte när.

Ja just det, jag såg ju Transformers igår också … och den var precis som väntat. Lite larvig, hjärndöd action med bilar som blir robotar. Okej nöje för stunden, inte mer.

Andra bloggar om: , , , , och

0 kommentarer

  1. Svara
    solen daniel mån 30 jul 2007, 14:37

    DEtta funkar inte längre heller jag blir sååå trött på tramset här ……UVISNING I 2 minuter för dårligt uppträdenade….all5t handlar om att ha kul nej nej nej man ska ha tråkigt du blir överstimullerad av att kolla på film, gå ut i skogen och plocka giftigsvamp eller nått (ät den inte sen , men bjud gärna en kompis på smörstekt svamp)

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.