Blöta steg runt Tycklinge

Det var nästan så att det kittlade i kroppen idag när jag gick på lunch. Av vårkänslor. Väldigt behaglig temperatur och ingen vind som bråkade. Egentligen borde jag gått en promenad just där och då. Men mat i magen kändes viktigare.

Promenad blev det däremot som vanligt efter arbetsdagens slut. Idag runt Tycklinge och det var fint och vårkänslorna följde med. Men vissa delar var väldigt blöta och geggiga. Jag tror jag väntar ett tag med nästa varv därute så att det får torka upp lite.

2 kommentarer

 1. Svara
  Mirre - Sweetwords mån 22 feb 2021, 21:25

  Ja nu är det kladdigt och blött, men det såg mer härligt och vårigt ut vid dig där än hos oss

  • Svara
   Janne tis 23 feb 2021, 14:32

   Fortsätter vädret såhär kommer det torka upp fort! 😀

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.