De sista skälvande sekundrarna

Först vaknade jag klockan ett i natt och trodde att det var morgon. Då hade jag nog bara sovit någon timme eller så. Antar att det var ont i huvudet som väckte mig, för jag fick tvinga upp mig för att stoppa i mig en huvudvärkstablett. Sen somnade jag inte om förrän jag äntligen kände att den började kicka in. Så när jag vaknade i morse var jag inte pigg.

Idag är det alltså sommarens sista semesterdag och jag skulle mer än gärna ha några veckor till av ledighet (bara för att det är så jäkla skönt). Det kommer bli svårt att börja jobba i morgon och mina försök att vända tillbaka dygnet har inte gått jättebra.

Igår förresten – eftermiddag och kväll – gjorde jag inte många knop. Niklas var här en sväng, jag började titta på ”The Sandman” och den verkar okej – rullar på lite släpigt och långsamt, men den har något.

Idag dock. Kaffe i solsken och stros klarade jag av redan före tolv. Sen rullade dagen på. Det blev en sallad till lunch och en stunds lättja innan det blev ännu en fika (mycket fika blir det). Efter det gick jag och handlade och nu ska jag nog inte göra mer än att bara vara (mer lättja alltså) innan verkligheten kickar in i morgon.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.