Den dagliga promenaden och mörker

Ännu en dag, ännu en promenad. Först var det ett enormt motstånd. Ville inte alls. Men sen när jag väl fått upp farten så bara fortsatte jag. Jag avslutade med ett varv runt och genom slottet och längs sjön innan jag hamnade på mataffären för några nödvändigheter.

Mörkret dock. Från morgon till kväll. Var är solen? Kan man kanske få någon eller ett par soltimmar att bli glad över, för nu känns det som att det var ett tag sedan. För trots alla lampor känns det dunkelt och jag gillar det inte. Jäklar vad jag längtar till våren när ljuset är tillbaka och man slipper sitta som mitt i natten fast det bara är eftermiddag.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.