Den gråaste dagen är regnbågsfärgad

Alltså seriöst, hur mycket grått väder orkar man med egentligen? På morgonen när jag tittade ut genom fönstret var det gråare än gråast. Det blir liksom inte gråare än vad det är idag och jag gillar det inte. Det är som att befinna sig i en svartvit film.

Mörkgrått och mer åt det svarta hållet blev det när jag på Twitter såg att något ynkligt litet kräk sprejat asfalten i närheten av platsen där dagens Pride-parad skulle utgå ifrån. Först hade jag egentligen inte tänkt att gå med, bara för att vädret är som det är, men när jag såg den där bilden blev jag förbannad och det kändes istället extra viktigt att vara med.

Vadstena Pride | © Janne A

Det var fint. Väldigt mycket folk var det som slöt upp och gick med … och trots gråvädret så är den fina lilla byn en regnbågsfärgad stad idag.

Vadstena Pride | © Janne A

Andra bloggar om , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.