Det är lite varmt ute…

35,7°Efter min sedvanliga semestersovmorgon satte jag mig med en kaffe nere på Myntbacken idag igen. För varför inte ägna sig åt lättja när vädret uppmuntrar till det.

Näst intill vindstilla och ju längre dagen gick, desto varmare blev det, men skuggan under träden kändes ganska behaglig och jag fattar inte riktigt de där andra runt omkring som ligger och pressar i solen. Det är ju vansinne. Korsordstidning ger förströelse.

När jag kom hem bekräftade termometern att det är varmt. Hur exakt den visar vet jag inte, men den ger i alla fall en väldigt tydlig indikation på hur det är. Innetemperaturen kryper också uppåt och det är f-n inte så spännande.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.