Det är tanken som räknas

Jobbmåndag precis som vanligt. Fast med ovanligt få möten för en gång skull, så jag kunde jobba på och beta av några punkter på min att-göra-lista. På hemvägen tankade jag. Jo’rå, det är ju kul att fylla upp tanken nu (inte). Dagens pris på lågprismacken var 21,14. Väl hemma i den lilla staden passade jag på att tvätta bilen också eftersom den var skitigare än skitigast.

4 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren mån 7 mar 2022, 19:48

  Att tanka är inte alls skoj i dagens läge, jag kör dessutom disel. 25:47:-/ liter. De är nästan så man blir mörkrädd, som tur är har jag inte så långt till jobbet som du har.

  • Svara
   Janne tis 8 mar 2022, 18:35

   Inte skoj alls … och vi får nog tyvärr räkna med ännu högre priser framöver. 🙁

 2. Svara
  Richard Lindgren ons 9 mar 2022, 20:54

  DEt är lite skrämmande att jag skrev kommentaren för två dagar sedan och idag kostar diseln 28:22. Som du säger så får vi nog räkna med ännu högre.

  • Svara
   Janne tor 10 mar 2022, 07:22

   Japp. Och ännu dyrare verkar det bli 😱

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.