Det där att åka ut i naturreservatet och vara i naturen en stund

Det kändes som en bra dag att ha naturlördag, så jag åkte ut till det lilla naturreservatet utanför stan och hängde där en stund. Jag såg en stor Röd Glada cirkla över mig därute och jag såg olika fjärilar (känns som sommar när man ser dem). Sen såg jag en gul fin fågel och en röd fin också, men de var alldeles för snabba för min kamera.

När jag kom hem så kändes det som att jag hade småkryp över hela kroppen (fästingskräck), så jag synade mig — och hittade ingenting. Märkligt det där hur saker kan kännas av ren inbillning.

Här nedan ser du en fin liten Tistelfjäril (Cynthia Cardui) som njöt av solen och sörplade i sig nektar (eller vad den nu gjorde).

Tistelfjäril på Kastad | © Janne A

Andra om , , , , , , och

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.