Det där att gå en mil runt stan
(i halv storm)

Det var så skönt att sjunka ner hemma i soffan en stund igår kväll innan jag sen sjönk ner i min egna säng. Borta bra men hemma bäst, som uttrycket lyder. Idag började morgonen tidigt med en långpromenad. Den traditionella Slättamilen gick runt stan och trots isande och kraftiga vindar så var det hyfsat skönt ändå. Vi var fem i laget i år och halvvägs någonstans hittade vi en plats med lä och hade en liten picknick i solen. Sen fortsatte vi.

Några timmar senare gick vi i mål. Men när vi satte oss där i målområdet försvann solen bakom molnen och det blev kallt som f-n.

Enligt min klocka och telefon har jag hittills idag gått 13,3 km och det känns som en ganska bra sträcka. Så nu kan jag vila en stund innan det blir middag på lokal ikväll.

Läs andra bloggar om , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.