Det där att sitta hemma och arbeta (det är f-n inte roligt alls)

Jag kan inte påstå att jag gillar det här. Covid-skiten. Det är det väl i och för sig ingen som gör. Men att sitta hemma och jobba. Det är dränerande. Mentalt. För även om jag har introverta drag och tycker om att både stänga in mig och vara för mig själv, så blir det ganska för mycket överdos av det nu på grund av Corona och allt runtomkring. Det känns nästan som att världen och livet går på halvfart.

Jag vill tillbaka till vardagen. Jag vill tillbaka kontor och kollegor. Jag vill fika på jobbet. Jag vill träffa mina jobbarkompisar och jag vill träffa människor. Jag vill åka någonstans. Jag vill resa i Europa. Jag vill gå på fest. Jag vill ha vanliga dagar. Jag vill tillbaka till något som liknar normalt. Jag vill…

Det är förmodligen ovissheten i det hela som gör att det gnager. För visste man när det kommer att lätta så blir det också enklare att hantera. Kanske till våren. Förhoppningsvis.

Men solen skiner, det är fredag och det är ju trevligt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.