Det där att vakna alldeles för tidigt och vänta på årets bästa fredag

En helt vanlig tisdag i slutet på juni. Dagen har mest rullat på och jag har varit lite allmänt seg efter att ha sovit alldeles för lite i natt. Halv fyra tyckte tydligen hjärnan att det var dags att vakna och sen låg jag och vred och vände på mig tills klockan ringde vid halv sju.

Spännande? Inte alls.

Efter jobbet åkte jag och köpte mig ett nytt duntäcke. Det kändes logiskt såhär när sommaren är i full gas. Sen kom jag hem, vattnade mina växter ute på terrassen och satte mig och åt lite kvällsmat. Solen skiner och det är en och en halv arbetsvecka kvar tills min sommarsemester börjar.

Jag längtar.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.