Det där med lördagar, solsken och höga förväntningar på konst

Jag var i grannstaden för att se om jag kunde hitta en sadelstång till den gamla cykeln jag köpte förra sommaren. En ny passande sadel är jag också på jakt efter. Jag vet vad jag ska ha när jag ser det. Men varken stång eller sadel hittade jag så den gamla fula får duga ett tag till.

Så det blev en fika med Stenis hemma på min gata i stan istället. Solsken är skönt och människor som lufsar förbi är underhållande att kolla på. Sen började vinden blåsa, frön yrde omkring i luften och det kom regn. Så jag gick hem och gjorde pasta med ädelostsås.

Idag börjar för övrigt Örebro OpenArt och jag är jättepeppad och har höga förväntningar på vad jag ska få se däruppe. Tidigare år när jag besöktSkandinaviens största biennal för samtidskonst” har jag ju inte blivit besviken. Men jag får hålla mig en liten stund (eller kanske några veckor) innan jag åker upp.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.