Det där med saker man hittar

Jag rotade runt i ett skåp och hittade en bunt med gamla skissböcker. Små svarta, fullklottrade med små figurer, doodlar, tankar och … en skiss på en barnbok som jag kluddrade ner 2008 och som jag helt hade glömt bort. Nu funderar jag på om jag faktiskt ska ta tag i den. För min lilla historia om två små knattar, med bandanas som hattar (och Tyra som tror hon är en myra) var faktiskt ganska rolig.
 
Små böcker fyllda med tankar och klotter

En annan av dem – och det är uppslag efter uppslag, skrivet huller om buller, kors och tvärs, upp och ner. Fyllda med random ord, fraser (tänk om jag hade en liten liten apa…), lösryckta meningar och märkliga tankar (?). Jag vet inte ens vad … för det går inte riktigt tolka tankarna bakom (om det ens fanns några). När jag ser hur det ser ut tvivlar jag på min mentala status.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.