Det där med streamingtjänster

Jag testar en ny streamingservice igen. En som jag hade en månad i höstas. Men som nu utökat med mer, större och bättre innehåll (enligt de själva). Och jovisst finns det mer att välja på, men jag känner mig ändå lite tveksam. Det känns trots allt ganska mycket som att de är ”same same, different name”. För de börjar bli väldigt många nu. Streamingtjänsterna. Och nästa månad lanseras ännu en stor tjänst som ska slåss om ännu en av de där extra 99 kronor i månaden, eller vad de nu kostar.

För tillfället har jag tre tjänster och jag hoppar lite från en till en annan och byter mellan olika då och då. När jag tröttnat på en pausar jag och öppnar upp en annan. Tre känns överkomligt. Det är inte det att jag inte har råd, men att ha alla samtidigt känns både onödigt och som att kasta pengarna i sjön när jag ändå bara spenderar halva tiden åt att leta och försöka hitta något vettigt att titta på.

Vilket det faktiskt verkar bli mindre och mindre av.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.