Det där med väder och jobb
(lite som en repris på en repris)

Usch vilket pissväder det har varit idag. Från den tidiga morgonen, förbi lunchen och större delen av eftermiddagen har det regnat, regnat och regnat lite till. Jag är glad att jag sitter inne på ett kontor och jobbar istället för utomhus, men ändå. Tråkkänslan kryper på av eländet. Annars har det mest varit en mötesdag idag igen. Från morgon och fortsatt under dagen. Lätt segt med för många.

Men jag gillar den där anteckningsboken jag köpte. Pappret passar så sjukt bra ihop med min reservoarpenna. Och trots att jag redan fyllt massor med sidor märks det knappt eftersom pappret är så tunt och bladen väldigt många.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.