Det ekar tomt i huvudet, tråkig musik och en liten efter-jobbet-öl på det

Morgonen började som vanligt och sen började arbetet. Men hjärnan kickade inte igång ordentligt. Så jag stod där och försökte få formmässiga pusselbitar att falla på plats och få en design att bli bra, logisk, intuitiv och snygg. Men allt jag kände var ”bläh” och det kändes som en rörig hög av ingenting. Inspirationen var otroligt frånvarande. Men så kan det vara ibland, det är bara att bita i äpplet och ta nya tag.

En helt annan grej. Jag försökte lyssna på U2:s nya album ”Songs of Experience”. Jag tycker att den första låten, ”Love is all we have left” var bra. Sen typ kräktes jag lite av tråkighet när de andra låtarna rullade på. Det känns som att jag har hört det förut. Jag orkade knappt lyssna klart på hela albumet ordentligt. Fast sista låten var också ganska okej. Det verkar som att jag har fått någon slags överdos av U2. Jag gillade dem förr men tycker mest att de känns lite lätt irriterande att lyssna på nu.

Efter jobbet trillade det in lite folk på kontoret för en After Work (en av mina arbetskamrater hade samlat ihop ett gäng f.d. kollegor och samarbetspersoner som brukar träffas lite då och då). Så jag stannade kvar en stund, drack en öl (alkholfri) och småpratade lite innan jag åkte hem för kvällen.

Musikdagen avslutades istället med antik musik och ”Tre pezzi: No. 1” av Girolamo Frescobaldi med Orchestra della Svizzera Italiana.

Andra om , , , , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.