Det var en dag och sen tog den slut

Jäklar vad det blåste igår kväll … och i natt … och idag. Det är full fart på vinden där ute. Ungefär lite som storm, fast inte riktigt fullt ös. Dagen var annars ungefär som dagarna är. Jag håller på att uppdatera, städa, förbättra och finputsa på gamla skisser som ska bli en version 2.0 av ett av de stora projekten jag håller på med. Det är en digital framtid.

Just det. På tal om framtid.

Igår rann bägaren över när Teams-mötet laggade värre än vanligt, så jag sa upp mitt trötta gamla bredband och beställde ett nytt. En annan leverantör med bättre både upp- och nedhastighet. Uppsägningstid dock, så jag får dras med skiten i en månad till. Fattar inte varför jag inte gjorde det där redan i våras när jag då och då satt och surade över att det stundtals var segt. Nåja. Bättre sent än aldrig.

Idag blev det pizzalunch med Stenke (och det kändes onödigt svulligt) och sen när arbetsdagen tog slut gick jag ut och gick. Sådär som jag brukar göra.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.