Du presenterar inte vad du vill och tror att jag ska tacka ja?

Jag får erbjudande om att sälja mig och göra reklam på min blogg. Jag får det lite titt som tätt. Jag antar att det är ett standardbrev som skickas ut. Som vanligt med en usel pitch som går ut på att de vill att jag ska göra reklam för något, ”påbörja ett samarbete” där de kan ”sätta en personlig prägel … anpassat efter er stil och era läsare”. Fast de berättar aldrig vad det är jag ska göra reklam för och hur mycket det skulle vara värt för mig.

Min blogg har funnits i över 20 år. Jag har alltid tackat nej och aldrig haft reklam på den. Har jag skrivit om något är det för att jag gillar det, inte för att jag fått betalt. Dessutom vill jag inte grisa ner den här sidan med reklam för vad det nu är.

Fast allt har i och för sig ett pris…

Det är bara det att de inte har råd med mitt.

2 kommentarer

 1. Svara
  Björn Engqvist fredag 2 november 2018, 08:59

  Får också dessa mejl. Verkar alltid handla om bettingbolag. Har aldrig tackat ja. Kommer aldrig att göra det.

  • Svara
   Janne fredag 2 november 2018, 18:57

   Jag försökte få svar på vad det var de ville att jag skulle göra reklam för, men det var bara svamlande om ”vår klient” och att det ” inte vara markerat sponsrat eftersom det inte är promoterande”. Fullständigt oseriöst alltså. Men jag säger också alltid nej och kommer (förmodligen) alltid att göra det (om de inte ger mig absurda mängder pengar för att promota något jag verkligen gillar).

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.