En annan del av sjön och mer ljud till den lilla lägenheten

Det blev en utflyktslördag till Vätterns södra ände och Jönköping med min norske kompis. För att se något annat än samma gamla vanliga kvarter. Det var E4:an söderut och det blev fika på kafé och det strosades runt på stan. Sen blev det en svullig lunch på en italiensk restaurang där nere vid vattnet någonstans. Gott var det och väldigt mätt blev jag.

Mer ljud som låterJag passade också på att köpa en ny förstärkare. En ny och digital liten variant. Så nu är alla gamla ljudprylar utbytta och uppdaterade. Efter 18 år ställer jag undan min fina gamla Marantz i ett skåp och pensionerar den. Den nya svarta lilla lådan synkar alla små högtalare som står här och där i det lilla hemmet och gör att jag även kan använda de gamla och väldigt bra högtalarna jag har tillsammans med de andra. Allt tillsammans helt enkelt och det låter fantastiskt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.