En arbetsdag och plånboksminimalism

Arbetsdagen kom och gick som den brukar och det var en torsdag med sånt som torsdagar innehåller. Ditt och datt. Sen blev det lunch med en före detta kollega. Det var trevligt. Koman kom som den gör och då reste jag mig och gick tillbaka till kontoret.

Fast jag passade på att stanna till på ett varuhus på vägen och där hittade jag en plånbok som var nedsatt med 70% (och därför blev löjligt billig). Jag vet inte ens om det är ”den” jag egentligen vill ha, men för det priset så kan jag ju testa ett tag. Egentligen är jag ganska nöjd med den som jag har, men jag skulle vilja ha en som är ännu mer minimalistisk. Minimalism deluxe.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.