En flashback till barndomen och de där somrarna som alltid var

Jag fick ett meddelande från min barndomskompis Fredrik. Vi lekte väldigt mycket med varandra under många år. Idag inte så mycket kontakt, men vi är vänner på Facebook. Sådär som man är med personer som funnits i ens liv.

Inga-Maj och jag och barndomen | © Janne AHans plastmorfar gick bort för ett par veckor sedan och Fredrik hade varit där och plockat bland grejerna och hittat fotografier. Så jag fick två bilder på Messenger och det gjorde mig glad. För en kort stund mindes jag min barndom. Här ovanför är det jag och han. Jag minns inte tillfället, men vi står invirade i vad som ser ut som en sån där ring till en midsommarstång.

Och så den här bredvid, där jag mopsar upp mig framför kameran (ja, jag var en linslus som barn) bredvid hans mormor Inga-Maj. Vi hängde där ganska ofta, fick saft och kakor och firade tydligen midsommar någon gång, för länge länge sedan.

 

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.