En föraning och skön känsla

Det är en otippat skön söndag och strosen efter kafékaffet gav nästan en känsla av lite vår i luften. En luft som närmast är vindstilla, en temperatur på 8° C och all snö som försvann som genom ett trollslag utan att det blev slask av det. Det är som vårkänslor. Nästan i alla fall.

Isen på sjön ligger kvar tjock och blöt. Jag vågar mig inte ut på den längre även om den säkert går att gå på ett tag till. Jag väljer det säkra före det osäkra och tryggheten på strandpromenaden. Den riktiga våren är förmodligen långt borta, men jag längtar och vädermänniskorna säger att det ska bli en hel del plus i veckan. Om vinden håller sig lugn och solen tittar fram blir det … jag hoppas det.

Söndag är sköndag. Resten av dagen ska jag ägna åt ingenting speciellt. Dagens största dilemma är vad jag ska äta sen. Men det löser sig nog.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.