En helt vanlig dag … nästan

Morgonen vaknades tio minuter innan klockan. Så jag gick upp. Jag trimmade skallen och hakan, duschade och gjorde mig i ordning. Jag åt en liten skål morgonflingor och drog sen iväg till jobbet. Det var morgonmöte, fix med ditt och datt och sen var det ”Chicken Thai med ris toppad med grovmalda jordnötter” och ett möte till, mer fix med ditt och datt och plötsligt hade hela dagen försvunnit iväg.

På vägen hem lät jag Robin prova att köra lite bil eftersom han har tänkt att ta körkort. Så vi åkte ut till en avskild och öde grusväg mitt ute i skogen så att han fick testa att åka lite försiktigt fram och tillbaka. Nu har ju jag en automat, så det kanske inte är optimalt att lära sig, men bra ändå för att få en känsla. Men den där grejen att sitta bredvid kändes väldigt … stressande. Trots att han knappt ens körde i 30 km/h.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.