En jobbvecka, en påskvecka och kanske en liten släng av lappsjuka

Sista kontorsdagen för veckan och efter jobbet packade jag ihop och åkte hem. I morgon är det en sån där halvdag, så jag tog med mig datorn och jobbar hemma på förmiddagen. Jag har egentligen lite svårt för det eftersom jag har en tendens att få lappsjuka när jag sitter själv.

Det är inte det att jag måste prata med mina kollegor hela tiden, men det är skönt att ha folk omkring sig när man jobbar och till exempel att bara kunna lyfta huvudet och fråga om någonting om det skulle behövas.

Men, några timmar vid köksbordet ska nog fungera fint. Jag fick ju ett påskägg av jobbet idag och det kan ju fungera som tröst.

Andra om , , , , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.