En kort känsla av helt normalt

Skön dag som började med lång sovmorgon. Först en ganska tidig frukost där vi åtta-snåret, men sen blev det en efter-frukost-vila där jag råkade slumra till, så jag klev inte upp förrän halv tolv.

Det blev tur till grannbyn där jag köpte mig en ny säng. Äntligen. Jag har velat fram och tillbaka. Kollat olika modeller och tänkt på det i f-n ett par års tid. Men så slog jag till idag. En skylt vid sängen visade både att den var ”Bäst i test” och hade ett fint litet kampanjpris. Så om ca fyra veckor (typ) kommer jag förhoppningsvis att sova ännu bättre.

Sen hemma igen och strålande solsken och då blev det dags för årets första uteserveringsöl. Mitt på blanka eftermiddagen. Men sommarfeeling och 25° C gjorde att det kändes rätt. Plötsligt kändes också allt nästan lite som vanligt en liten stund. Det var turister som strosade förbi och folk som njuter av skönväder och allt var lite av något som inte känns som Corona-skiten en liten stund.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.