En liten roadtrip
Den danska lilla staden Køge

På eftermiddagen, när jag kände mig klar med Louisiana, satte jag mig i bilen och åkte en dryg timma söderut till den lilla staden Køge. Efter att jag parkerat bilen och checkat in på hotellet så blev hettan lite överväldigande (och dags för mat). Så jag satte mig på en uteservering på torget där det fläktade litegrann, beställde en stor kall öl och en groteskt stor Burrito med alla tillbehör.

Torget benämns för övrigt som Danmarks största torg – utanför Köpenhamn (så det är alltså inte det största, utan ett av de största, typ). Stort, men inget speciellt alls.

När jag ätit maten och druckit ölen var jag sprickfärdigt mätt och plötsligt hade det blivit kväll. Så jag kröp in i mitt hotellrum som var onödigt varmt och sov inte jättebra.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.