En liten roadtrip
Det ska tydligen finnas en strand här?

För att vara en person som inte gillar att bada (kallt) har jag ändå en tendens att dra mig till vatten och stränder. Kanske för att vatten är härligt och rogivande. Jag var ju dessutom tvungen att hitta en sten att ta med mig hem till min samling.

Så jag strosade omkring där på stranden och passade även på att doppa ner benen i vattnet. Jag hade någon tanke om att ”man kanske skulle bada lite”, men den försvann när jag kände att temperaturen i vattnet inte riktigt passade mig. Så istället jollrade jag runt där en stund och försökte ta ett självporträtt. Det gick väl sådär kan jag tycka.
 

Selfie på Køge sydstrand | © Janne A

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.