En måndag och en bild på Elevador de Santa Justa

Hej måndag och morgon sådär vid halv fyra slog upp ögonen och var typ helt klarvaken. Jag tyckte att det var en alldeles idiotisk tidpunkt att vakna på, så jag vred och vände på mig i sådär en och en halv timma innan jag lyckades slumra till igen.

Sen kom jag till jobbet och det rullade på med allt som på jobbet är och sen på eftermiddagen satt vi runt konferensbordet och pratade nutid, dåtid och framtid. Sen packade jag ihop, svängde förbi det där stora möbelvaruhuset och köpte två hyllor till mor och far som jag lämnade av hemma hos dem innan jag kom hem till mig själv.

Här är en bild på Elevador de Santa Justa i Lissabon som jag knäppte när jag var där i somras.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.