En paus för lunch i Malmö och några timmar senare hem

Jag har suttit vid ett bord idag igen. Tillsammans med samma kollegor som igår. Vi har fortsatt att lyssna, lyssna, lyssna … och prata, prata, prata. Två dagars kurs/workshop är över för den här gången och trots att det är intressant att sitta sådär tillsammans runt ett bord så blir man allt lite såsig i huvudet på eftermiddagen.

Sen när jag och mina närmaste kollegor sitter i bilen norrut och summerar dagarna känner vi att vi fått det bekräftat att så som vi gör det i vårt team är väldigt mycket av det som även även resten av koncernen bör titta på. Men även vi tar med oss insikter och funderingar hem. Dumt och dåligt vore det annars.

Sen blir vi avsläppta på en tågstation i Småland och fortsätter med tåg hemåt och borta bra men hemma bäst. Hotell är trevligt, men jag sover sällan lika bra på dem som hemma i min egna sköna säng.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.