En riktigt lat sjusovarmorgon och höstens alla färger på en gång

Jag sov länge idag. Långt mycket längre än jag egentligen tänkt. Eller. Först var jag uppe vid nio-snåret och åt lite frukost. Och eftersom det är söndag så gick jag och la mig igen efter det. Jag skulle bara ”vila lite”, läsa lite nyheter och slappa en stund innan dagen … men slumrade in hårt och vaknade igen inte förrän vid ett. Jag antar att jag behövde lite extra sömn och det var väldigt skönt. Söndagar är ju vilodag, så varför inte.

Sen gick jag ut på en promenad och det var friskt och kallt om händerna. Plötsligt har grönskan börjat försvinna väldigt mycket och allt är nu mer åt det orange-gula hållet. Utom väggen som man passerar där vid Storgatan som har alla färger på en gång.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.