Snabb dag och hypade Clubhouse

Torsdagen kom och gick. Det var möte, det var workshop och det var ännu ett möte och sen var dagen typ slut. Snabb dag alltså. En kollega fixade en invite till appen Clubhouse till mig. Appen det pratats om så mycket i media den sista tiden. Med stängd dörr och invites skapar de ett sug och en känsla av exklusivitet för användare som vill hoppa på tåget.

Det funkade på mig och väckte min nyfikenhet.

Så jag loggade in och testade. Nyfiken både på grund av mitt jobb och rent generellt eftersom appen är så väldigt omtalad. Innehåll strukturerat efter ämnen och ”rum” man kan gå in i för att lyssna och även ibland delta där det tillåts. Det är lite som en livechat (fast med prat istället för text) eller som interaktiv radio eller pod.

Jag är inte övertygad. Oändligt många har försökt, extremt få lyckas. Jag behöver utforska mer innan jag bestämmer mig om det är bu eller bä. Kanske fyller den här appen ett gap med sin nisch. Hypen är i alla fall total för tillfället.

4 kommentarer

 1. Svara
  Mirre - Sweetwords fre 19 feb 2021, 18:51

  Oj vad jag missat antar jag, kände inte till den appen =D

  • Svara
   Janne lör 20 feb 2021, 00:18

   Det går undan med de sociala medierna. 😛

 2. Svara
  Nora lör 20 feb 2021, 18:22

  har du någon invite?

  • Svara
   Janne lör 20 feb 2021, 19:05

   Nej, de går till mina vänner först.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.