En utflykt med Curling i Örebro

Vi åkte till Örebro. Den lilla herrklubben och jag. Vi strosade stad, fikade kafé och åt lunch i en saluhall. Sen hyrde vi en bana i en ishall där vi spenderade några timmar med att prova på Curling. Halkigt, klurigt och faktiskt ganska roligt. Speciellt eftersom jag tydligen har en fallenhet att pricka in de där stenarna där de ska hamna. Sen spa:ade vi lite på hotellet.

På kvällen gick vi ut och käkade mat. Svulligt och gott. Så att jag blev mätt så att jag nästan sprack. Sen drack vi drinkar. Frozen Lime Daiquiri är väldigt gott. Helt plötsligt hamnade vi hemma hos någon som kände någon och där blev det vin. Sen när alla skulle vidare ut i natten kände jag att kvällen var klar, så vid ett-snåret drog jag mig tillbaka till hotellet och somnade på två sekunder.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.