Fågeljävlar, grannjävel och fika

De där halvtama fågeljävlarna har rotat upp min ena blomlåda på terrassen. Jag sådde frön där förra helgen. Halvtama pga att granngubben flera gånger om dagen matar de där jävla kajorna, fiskmåsarna och duvorna från sitt köksfönster. Därifrån tar de sen med sig maten, sätter sig på min terrass och grisar ner och bajsar på allt. Samma fåglar som nu bökat upp min blomlåda.

Arg blir jag.

Fika blev det. På det nygamla stället nedanför mig. Sen en stros (såklart). Idag också liv och rörelse på stan när det lilla torget här bredvid officiellt ska invigas efter renovering och omgörningen häromåret.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.