Får får får? Nej, får får inte får

Efter-jobbet-promenaden. Den vanliga. På vägen tillbaka går jag förbi kyrkogården och där står det ett gäng får och blänger på mig (vad gör de där?!). Så jag går fram till dem och säger ”Bäääää, hej hej på er”. De bara fortsätter att blänga. Jag plockar fram telefonen för att knäppa ett kort, då tittar de bort. Som att de inte vill vara med på bild. Då jag säger hej då och går vidare.

2 kommentarer

 1. Svara
  Mirre - Sweetwords mån 1 mar 2021, 21:10

  Ohh bilden är helt underbar, så fina matchande färger i bilderna, toppen

  • Svara
   Janne mån 1 mar 2021, 22:00

   Skymningsljus! 🙂

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.