Först ute i natur, sen ute i stad och då blir man som en kokt kräfta

Solskenslördag. Så jag tog sovmorgon och sen åkte jag till naturen. Ännu en barndomsskog. Ingenting såg dock ut som då. Vaga minnen av snö, pulka och is på sjö. Då ett stort äventyr och nu … en väldigt liten skogssjö. Där jag såg en Svarthakedopping. Den såg tuff ut. Eller elak. Kanske för att den hade ilsket röda ögon.
 
En Svarthakedopping i Skeppstad
 
Sen kom jag hem till den lilla staden igen. Då satte jag mig på fiket och drack en kaffe och åt en liten kaka. Sen gick jag till en uteservering med Niklas och drack en liten öl i solskenet. Dit kom även Öhrman. Det var soligt och sommarvarmt och nu är jag lite sådär fint röd i ansiktet igen efter en heldag ute.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.