Förvånad och en skitig bil

Så förvånad jag blev i morse när jag klev ut genom dörren och upptäckte att det var ganska mycket snö på marken. Eller, mycket och mycket, det var snö i alla fall. Snö som också hade fastnat på träden och granarna längs vägen så jag fick nästan lite julkänslor och lust att sjunga ”hej mitt vinterland”. Fast det gjorde jag inte. Inte så tidigt på morgonen.

Jag som hade i och för sig hoppats på att gårdagens nästan torra vägar skulle ha torkat ännu mer så att jag kunde tvätta min bil idag. Den är nästan löjligt skitig. Men det är ingen idé. Efter bara någon kilometers körande är den ju lika skitig igen.

Idag kommer förresten IPRED-lagen att klubbas igenom. Läs mer om det på DN, DN, AB, AB och AB.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita – varje dag!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    Lindalein tor 4 dec 2008, 11:10

    Sjung!

  2. Svara

    […] Grafström, annarkia, Erik Laakso | På Upp…, Erik Laakso | På Upp…, Terra incognita, babilou.se, opassande och Arvidfalk.se Så blir Ipred-lagen | Inrikes | […]

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.